Biologisch kleur

Kleur

Sinds oktober 2015 heb ik bewust gekozen om uitsluitend met ecologisch vriendelijke producten te werken, vandaar gebruik ik geen producten meer waarin ammoniak, parabenen en sulfaten zitten. Heel erg veel mensen worden allergisch aan haarkleuring, vooral aan de ammoniak of PPD (paraphenyleendiamine) beter bekend als chemische kleurpigmenten. We hebben in het kapsalon voor beide allergieŽn oplossingen, nl:

De ammoniak vrije kleuring

Hoogwaardig vervaardigde kleuren die 100%dekkend zijn. De kleuren van Natulique zijn ammoniak, lauryl sulfaat en parabeenvrij. De focus ligt op natuurlijke ingrediŽnten voor een zachte kleuring met de houdbaarheid van een geweldige vochtbalans in het haar. Voordelen zijn geen allergische reacties, een maximum aan glans, heel natuurlijke look en geen nare geur.

De plantenkleuring

De plantenkleuring is uitsluitend op basis van planten gemaakt, dus henna, wilg ed... hierin zit dus geen PPD en geen ammoniak. Hier worden prachtige resultaten mee verkregen. Het is een iets andere toepassing dan een klassieke kleuring want het plantenpoeder wordt vermengd met heet water en zo op de haren aangebracht. Voordelen zijn geen allergische reacties, heel natuurlijke kleur en een aangename plantengeur.